Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (2): 1 2 Volgende
datum titel categorie vraag
12-08-2017
Hulp
Wie helpt er mee zaterdag 23 september met de Buren Klusdag op Playground Thialf? Waarschijnlijk van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn genoeg klussen te doen. Mail even naar Judith Hendriks (juuthendriks@hotmail.com) dan kan ik even inventariseren wie er mee helpt. Kinderen en volwassenen zijn welkom!
11-07-2017
Vervoer
Ik zou graag zo af en toe eens met iemand mee willen rijden naar b.v. o.a. de grote Action (bij 't industrieterrein), winkelcentrum De Lely (vanwege de Lidl), afvalstation, 2-Switch.
28-06-2017
Overig
SPIJKERROK zoekt een zomerse Spijkerkwartierband of -muzikant om het festival op 8 juli om 15:00 te openen. Laat het ons weten als je voor bier en lekker eten even wilt komen spelen, de opbrengst is dit jaar voor het JONA-huis in de Parkstraat. www.spijkerrok.com
26-06-2017
Overig
Feedback voor een coaching website gevraagd voor mijn nicht in Leiden, ze heeft http://www.bepper.eu opgetuigd. Ze vraagt feedback. Bepper komt van beppe - Fries voor oma, en van praten. Wie durft het aan om er iets over te zeggen..?
11-06-2017
Hulp
Welke wijkbewoners (9-99) gaan op zaterdag 8 juli tussen vier en negen koffie en thee schenken voor de bezoekers van SPIJKERROK? Bakkerij Tom van Otterloo bakt voor de gelegenheid iets lekkers voor erbij en de opbrengst gaat mee naar een leuke bestemming binnen de wijk (waarover heel snel meer). Help je het SPIJKERROK-team of wil je meer informatie? Mail even met Dion op dion@spijkerrok.com - alvast bedankt! www.spijkerrok.com
07-06-2017
Overig
Werken met Inkscape een grafisch pakket wat bij mij is geïnstalleerd onder Linux, wie kan me een uurtje helpen om Inkscape onder de knie te krijgen? Wie kan me helpen met het programma "Inkscape", voor mij is het nogal een beetje abacadabra namelijk. Met GIMP is het namelijk niet mogelijk om een vectorfile van een bitmap te maken. Je zou daarvoor het programma Inkscape kunnen gebruiken, ook te vinden voor Linux :)
05-06-2017
Overig
Wie is er Spaanstalig en wil eens in de twee weken met ons één of twee uur converseren om ons Spaans op peil te houden? Voor wat betreft vergoeding denken we aan ongeveer een tientje per keer.
31-05-2017
Hulp
SPIJKERROK zoekt hulp bij de editie van 8 juli aanstaande. Vanuit de wijk zijn we op zoek naar mensen die kunnen helpen met koken (friet e.d.), kinderactiviteiten, op- en afbouw (7 en 9 juli), een openingsband voor het festival, een goed en passend doel voor deze editie en bandadopteurs (adopteer een band als bedrijf of met je vrienden en steun SPIJKERROK).
24-05-2017
Hulp
Spijkerbed is bezig om een maatschappelijke onderneming op te richten.
04-05-2017
Eten
Kok voor Eten in de Lommerd op 16 mei 2017
01-05-2017
Dieren
Ik zoek voor mijn hond Pepper een maatje voor langere termijn om een paar keer per week wat tijd door te brengen of uit te laten. Door wijzigingen in ons huishouden komt ze vaker alleen te zitten en dat vind ik ongezellig voor haar. Dagen, tijden en frequentie zijn allemaal bespreekbaar. Op zich kan ze met kinderen, alleen hele jonge kinderen kan ze wat druk vinden. Het is een lieve en ook nog speelse hond, ze wordt in augustus 10. Als je vragen hebt of je wilt kennis maken met Pepper dan hoor ik dat graag! Groetjes, Louise
13-04-2017
Overig
Gospelkoor Desire zoekt zangers en zangeressen. Elke woensdagavond zingen wij van 20 tot 22 uur in de kantine van sportcentrum Rijkerswoerd, De Pas 44 in Arnhem-Zuid. Wij zingen een breed repertoire van sfeervolle kerkliederen, spirituals tot rock getinte gospels. Om bij ons te zingen hoe je geen geloof aan te hangen. Wat we wel vragen is een flinke dosis enthousiasme. Meer informatie op www.gospelkoordesire.nl of neem contact op met Klaartje Visser via klaartje@gospelkoordesire.nl
07-04-2017
Overig
Lieve vrienden en vriendinnen van Thialf. Op vrijdag 30 juni hebben wij weer op de Vrijstaat het Spijker op z'n kop festival. Dit festival wordt georganiseerd door ROC RijnIJssel i.s.m. Sportbedrijf Arnhem. Wij zoeken mensen jong of oud die het leuk vinden om op deze dag op te treden. Singer/song writer, rock, jazz, klassiek of punk het maakt niet uit! Interesse? Meldt je aan bij: Thomas.Janssen@upcmail.nl (graag met een korte omschrijving van het genre)
04-04-2017
Spullen
Wie heeft er nog resten buitenverf (zowel muur als lak) staan? Als je die wilt doneren aan Thialf, dan kunnen wij de tuin weer wat kleur kunnen geven. Zo willen wij op 12 april weer stoeptegels schilderen met de kinderen en deze tijdens de klusdag (15 april) plaatsen over het terrein. Ook willen wij tijdens deze klusdag ook de "tunnels" weer opfleuren met vrolijke kleuren. Inleveren op Thialf tijdens openingsuren. Dank je!
03-03-2017
Hulp
Ook dit jaar doet basisschool de Sterrenkring mee aan NL Doet. We hebben schilder en tuinactiviteiten gepland om de school nog kleurrijker te maken, passend bij de kinderen van onze school.
16-02-2017
Hulp
Hulp bij reviewen van website (bugs etc)
03-02-2017
Overig
GETUIGEN GEVRAAGD VAN EEN BOTSING OP DE SPIJKERSTRAAT
11-12-2016
Dieren
Kater en poes, broer en zus, 8 jaar, beide 'geholpen', ingeënt en gewend aan zowel het binnen- als buitenleven, zoeken een nieuwe woning omdat baasje ziek is en er binnenkort niet meer zal zijn. We blijven graag bij elkaar maar als het niet anders gaat, dan willen we ook wel alleen ergens wonen.
25-11-2016
Spullen
De Werkgroep Openbare ruimte zoekt een nieuwe voorzitter
21-11-2016
Spullen
Ik ben op zoek naar een rond houten tafelblad, 110 cm diameter
12-10-2016
Dieren
Onze poes Lola is sinds 11 september vermist. Kleine poes kruising cyperse huiskat en abessijn. Vacht wildkleur, alleen strepen op pootjes en borst. Geen wit behalve bij neus, kin. Kunnen jullie naar haar uitkijken en bellen als je haar ziet? Telefoon: 06 42912076
11-10-2016
Spullen
Heeft iemand een autosleutel gevonden?
10-09-2016
Dieren
KAT GEVONDEN. Op zaterdag 10 september hebben onze kinderen een kleine kater gevonden in de boom aan het Oude Land. Het beestje is erg aanhankelijk en speels. Zwart, wit befje, witte poten. Nog geen jaar oud, vermoeden we. Inlichtingen en / of (voorlopig) ophalen op Het Nieuwe Land 1.
04-09-2016
Overig
Wie weet waar dat geluid vandaan komt? Rond 7 uur nu vanavond hoorden we het weer een paar keer. Het klinkt als een stoomfluit. Van een treintje, een stoomtram of misschien een schip? We horen het al jaren, maar eigenlijk geen idee hoe vaak. Linda B. & Zn.
04-09-2016
Tuinieren
Watertuin zoekt hulp! Om de week werken we zaterdag van 10 tot 12.30 met (te weinig) vrijwilligers om deze tuin mooi te houden. We hebben echt hulp nodig. Hiervoor hoef je geen groene vingers te hebben, want bijvoorbeeld paden aanvegen kan iedereen. Je hoeft ook niet iedere werkdag te komen, maar alle hulp is welkom. In het kastje van de watertuin hangen de werkdagen. Heb je vragen mail dan naar paulien@vos2.nl
Pagina's (2): 1 2 Volgende