Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Activiteit:

Schrijf een hart onder de riem aan een wijkbewoner

Geplaatst door: Judith van Acker
Begint op: zondag, 25 juni 2017 om 14:00
Eindigt op: zondag, 25 juni 2017 om 17:00
Locatie: Spijkerstraat 125, Arnhem, Nederland

Maak liefde beroemd: 

kom liefdesbrieven schrijven aan een wijkbewoner 


25 juni in de Broedplaats, Spijkerstraat 125 in Arnhem

Aanvang: 14u      Einde: 17u


In navolging van het Amerikaanse initiatief www.moreloveletters.com gaan we liefdesbrieven schrijven aan iemand die het momenteel wat moeilijk heeft in zijn leven en een hart onder de riem kan gebruiken. More Love Letters heeft als missie om liefde beroemd te maken.

We beginnen de middag met het luisteren naar een verhaal dat ons in liefde doet geloven. Ook de twijfelaars onder ons zullen geraakt en overtuigd worden!

Daarna neemt Liefdesbrievenspecialist Amber Kooijmans ons mee in een creatieve schrijfoefening om de vingers los te maken. Amber is 18 jaar en beweert alles al meegemaakt te hebben op vlak van de liefde. Ze loopt momenteel stage bij Loesje en leert hier de de fijne kneepjes van het schrijfvak.


Daarna gaan we over tot actie. We gaan liefdesbrieven schrijven aan iemand uit de wijk die een hart onder de riem kan gebruiken. Ken jij iemand die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken? Laat het ons weten via spijkercupido@gmail.com en geef een korte omschrijving van de persoon en waarom jij deze persoon wil selecteren. Aan het einde van de middag hebben we een bundeltje brieven die we zullen versturen aan degene in nood. Die ontvangt dus onverwacht een bundeltje liefdesverklaringen van onbekenden. 

Hoe meer mensen deelnemen, hoe meer brieven, hoe groter de verrassing! Neem dus gerust ook je vrienden, familie en buren mee. Glitters, lipstick, vingerverf, briefpapier uit je tienertijd, of andere attributen waarmee je brieven op kunt leuken, zijn ook welkom.

Meld je aan via spijkercupido@gmail.com zodat we voor voldoende thee, koffie, e.d. kunnen zorgen.

Met dank aan Primera Steenstraat voor sponsoring van schrijfbenodigdheden.

Hopelijk tot dan!


Spijkercupido

Bekijk alle activiteiten in de buurt ยป